Tel. +45 4422 8980

 nordic@novapor.com

Denna integritetspolicyuppdateringar senast den 5:e. mars 2024 kommer också att vara tillgänglig för medicinsk hjälp och kommer att få permanent stöd i Brasilien.

I have the secretary policy redogör vi för vad vi gör med de uppgifter som vi får om dig via https://www.novapor.com/se. Vi rekommenderade att du läser sedan redogörelse noggrant. Vid vår behandling följer av Kraven i Lastiftningen om skydd a personuppgifter. Den inre björnen intetsägande annat att:

  • vi redogör tydligt för syftet med vilka vi behandlar personuppgifter. Detta gör vi genome forna integrity policy;
  • vi strävar efter att begränsa vår insamling from personal gifter till final de personal gifter som krävs för legitima ändamål;
  • vi begär först ditt uttryckliga samtycke för att behandla dina personuppgifter i de case that kraver ditt samtycke;
  • vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter och kräver detta även av de parter som behandlade personuppgifter för vår räkning;
  • vi respekterar din rätt att få tillgång till dina personuppgifter eller att få dem korrigerade eller raderade på din begäran.

Om du har några frågor eller vill veta exakt vilka uppgifter vi har om dig, vänligen kontakta oss.

1. Syfte, ytterligare gåvor och lagringsperioder

Vi kan samla in eller ta emot personlig information för ett antal syften som är kopplade till vår affärsverksamhet och kan inkludera följande: (klicka för att expandera)

2. Vad gäller om du inte tillhandahåller oss dina personuppgifter?

Om du underlåter att lämna dina personuppgifter till oss kan det hända att vi inte kan ge dig den information, de produkter eller den hjälp du söker.

3. Cookies

Vår webbplats alternativa cookies. Tidigare information om cookies, den är variabel cookiepolicy

4. Praxis för offentliggörande från uppgifter

VI lämnar ut personuppgifter om vi är skyldiga Att lämna ut the lag eller domstolsbeslut, som Svar på ett brottskrämpande organ, i det mån det är tillte enligt Andra embankmenter i lay allmanna säkerheten.

From the or organisation of the object, it is also internal in the sammanslagning eller en förvärvad webbplats kan dina uppgifter avslöjas för våra rådgivare och några potentiella köpare och överlämnas till de nya ägarna.

Du kan också se databehandling med Google.

Google för inte använda uppgifterna för andra Google-tjänster.

Vi blockerar uppgifter om kompletta IP-adresser.

5. Säkerhet

Vi har åtagit oss att skydda personuppgifter. Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att begränsas till missbruk från och obehörig åtkomst till personuppgifter. Att säkerställer att endast nödvändiga personer har tillgång till dina uppgifter, att tillgången till dessa är skyddade och att våra säkerhetsåtgärder regelbundet ses över.

6. Tredje-parts webbplatser

Denna Integrtetspolicy gäller inte för webbplatser från tredje del som är anslutna via länkar på vår webbplats. Vi kan inte garantera att dessa tredje parter hanterar dina personuppgifter på ett tillförlitligt eller säkert sätt. Vi rekommenderar att du läser den här webbplatsens integritetspolicy under tiden du ändrar denna webbplats.

7. Ändringar av dena integritetspolicy

Vi förbehåller oss meddelar att det sker förändringar i integritetspolicyn. Vi rekommenderar att du läser reglerna och föreskrifterna för policyns integritet inför den eventuella förändringen. Dessutom kommer genom att aktivt informera dig när det är möjligt.

8. Tillgång till och redigering av dina uppgifter

Har du något att säga till dig kommer du att ha en personlig kontakt med oss, du kan kontakta oss direkt. Du kan kontakta oss genom att använda informationen nedan. Dina rättigheter med avseende på personuppgifter:

  • stärka stödbehandlingen;
  • tillgång till uppgifter;
  • Korrigering från fullständiga, felactiga eller inaktuella uppgifter;
  • anonymisering, blockering eller cykling från onödiga, överdrivna eller behandlingsuppgifter som strider mot bestämmelserna i de allmänna lagen om skydd av personuppgifter (LGPD);
  • överföring av uppgifter till en annan tjänsteleverantör eller produkt, på ett uttryckligt sätt, i enlighet med de nationella myndigheternas bestämmelser, med iakttagande av affärs- och industrihemligheter;
  • Radering av personuppgifter som behandlats med innehavarens samtycke, utom i de fall som anges i artikel. 16 i allmänna lay om skydd av personuppgifter (LGDP);
  • information om den offentliga ligan och de registrerades privata organisation varierar beroende på uppgifterna med;
  • Information om möjligheterna att inte ge sitt samtycke och om konsekvenserna av att inte ge sitt samtycke.

Har du trevligt kan du kontakta oss. Det har länge varit en kontakt med integritetspolitiken.

Eftersom du alltid är uppenbar mot vem du är, så att vi kan vara säkra på att vi inte ändrar eller raderar uppgifter om fel person.

9. Inlämning av klagomål

Om du är intresserad måste du ta en titt på den information du behöver för att behandla dig själv med de personuppgifter du behöver för att ge råd om den nationella dataskyddsmyndigheten (ANPD):


Authoridade Nacional de Proteção de Dados

Esplanada dos Ministérios,
Bloco C,
2º andar,
CEP 70297-400 - Brasilia – DF.
Webbplats

10. Underåriga

Vår webbplats är inte utformad för att locka barn och detta är inte vår avsikt att samla in personuppgifter från barn som inte har uppnått åldern för samtycke in the land of the boron. Vi över därför att barn under myndighetsåldern inte lämnar några personuppgifter till oss.

11. Kontakta förbrukningsmaterial

Novapor Nordic - NOVAPOR Hans Lau (GmbH & CO) KG
Fredericiagade 21B
7100 Vejle - DK
Tyskland
Webbplats: https://www.novapor.com/se
E-post: info@novapor.de
Telefonnummer: +49 4191 90 89 80

12. Dataförfrågningar

För de vanligaste förfrågningarna ärftliga juder vi dig också möjligheten att använda vårt formulär för dataförfrågning

×

Bilaga

Ansvarig instans i den mening som avses i dataskyddslagen:

NOVAPOR Hans Lau (GmbH & Co) KG

Fredericiagade 21B

7100 Vejle - DK

Tfn 49 4191 908980

nordic@novapor.com

Intern dataskyddskontakt

Julian Mühlenberg - julian.muehlenberg@novapor.de